100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Prijslijst

Bekijk hieronder de prijslijst van de salon.
Kom je voor een gezichtsbehandeling en heb je een huidprobleem waar je graag vanaf wilt?
Boek dan een afspraak in voor een huidscan met de observ520x.

 

Gezichtsbehandelingen

Esse basic facial 60 min. - €70,-

Reiniging – scrub – onzuiverheden verwijderen – korte massage – masker – dagcrème – oogverzorging.

Esse basic relaxt facial 75 min. - €85,-

Reiniging – scrub –verwijderen van onzuiverheden – epileren – uitgebreide ontspannende massage  – masker– dagcréme – oogverzorging –

Esse acné facial 45 min. €65,-

Reiniging – peeling met zuren – intensief reinigen van de huid – masker – dagcréme –

Esse pigment facial 90 min €99,95

Reiniging – bha peeling –verwijderen van onzuiverheden – epileren – uitgebreide ontspannende massage – bright ampoule – masker– dagcréme – oogverzorging –

Esse anti-aging facial 90 min. €99,95

Reiniging – bha peeling –verwijderen van onzuiverheden – epileren – uitgebreide ontspannende massage – hyaluron ampoule – masker– dagcréme – oogverzorging –

Esse probiotic facial 90 min. €120,-

Behandeling waarbij levende probiotica worden in gezet voor huidverbetering. Heel geschikt voor een huid met rosacea,eczeem of acné.

Reiniging –scrub –verwijderen van onzuiverheden – epileren – uitgebreide ontspannende massage – probiotic ampoule – alginaatmasker– dagcréme – oogverzorging –

Microneedling 60 min €135,-

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. de huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Coagulatie 15 min. €25,-

Coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie die een warmte effect veroorzaken. Met het warme steriele naaldje kunnen steelwratjes, spinnaevi, rode haarvaatjes, bloedblaasjes en oppervlakkige pigment vlekjes verwijdert worden.

Coagulatie 30 min. €39,95

Coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie die een warmte effect veroorzaken. Met het warme steriele naaldje kunnen steelwratjes, spinnaevi, rode haarvaatjes, bloedblaasjes en oppervlakkige pigment vlekjes verwijdert worden.

Biopeeling 60 min. €88,-

De biopeeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen.

Observ520x huidscan

Huidscan 45 min.

Bij Puur&Zuiver werken we met de observ520x huidscan van sqinno. Deze huidscan maakt foto’s van je diepere huidlagen waardoor we jouw huid heel goed in beeld kunnen brengen. Tijdens deze huidscan bespreken we jouw huid problemen en welke wensen jij hebt met betrekking tot verbetering aan de huid. We stellen samen een behandelplan op passend bij jouw huid en je krijgt je tips en advies welke producten jouw huidprobleem gaan verbeteren. Bij afname van minimaal €80,- aan producten krijg je de huidscan cadeau!

Meet&treat 90 min.

Kom je voor het eerst of jij wil graag je huid verbeteren kies dan voor deze behandeling. We starten met een uitgebreide huidscan. Met de observ520x maken we foto’s die laten zien hoe jouw diepere huidlagen eruit zien. Aan de hand van deze huidscan kunnen we heel gericht een behandelplan opstellen en de juiste producten samenstellen om jouw huid te verbeteren. Na de huidscan starten we de behandeling. Tijdens deze behandeling starten we met het reinigen en scrubben van de huid. Alle gerstekorrels, mee-eters en puistjes worden verwijderd De huid voeden we met een heerlijk masker en we sluiten de behandeling af met een oogcréme en dagcréme. Hele mooie behandeling om meer over je huid te leren en de producten van Esse te ervaren.

Aanvullende behandelingen

Verven wenkbrauwen - €12,-

Verven wimpers - €12,-

Verven en epileren wenkbrauwen - €23,50

Wimperlifting - €45,00

Bij deze behandeling word er een krul in de wimpers gezet die minimaal 6 weken blijft zitten

Hars behandelingen

Wenkbrauwen - €12,00

Bovenlip - €11,00

Kin - €11,00

Bovenlip+ kin - €19,50

Cadeaubon

Wil jij iemand anders eens een heerlijk ontspannende behandeling geven? Geef dan een cadeaubon van Puur & Zuiver! Het is altijd leuk om iemand te verrassen. Zeker wanneer het een schoonheidsbehandeling betreft. Je hebt keuze uit verschillende cadeaubonnen die tegen ieder gewenst tarief te verkrijgen zijn. Voeg je cadeaubon toe bij je bestelling of vraag ernaar in de salon.

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, PMU, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.

 

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over de huidscan observ520x

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over orthomoleculair advies.

Lees meer

Lees meer over pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over de Oxygeneo behandeling

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer

Pedicure

Pedicure 30 min. - €28,50

Knippen van nagels – eelt verwijderen – eventueel likdoorns of kloven verwijderen – incremen van de voeten.

Pedicure 45 min. - €36,50,-

Knippen van nagels – eelt verwijderen – eventueel likdoorns of kloven verwijderen – incremen van de voeten.

Pedicure behandeling inclusief gellak - €47,50

Knippen van nagels – eelt verwijderen – eventueel likdoorns of kloven verwijderen – incremen van de voeten. Gellak behandeling op de teennagels.

Losse deelbehandeling 15 min. - €15,00

Is een behandeling voor eventueel alleen het knippen van nagels of het verwijderen van een kloof of likdoorn.

Gellak op teennagels - €25,00

Is een lak die word uitgehard onder een uv lamp. keuze uit meerdere kleuren blijft minimaal 5 weken zitten.