100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Producten/merken

Puur&Zuiver gebruikt alleen 100% natuurlijke producten. Alle producten zijn huidverbeterend en hebben een positief effect op de huid. Bekijk al onze producten en merken!

Creative Cosmetics

Puur&Zuiver is officieel verkooppunt van Creative Cosmetics. Deze producten zijn een super mooie aanvulling op je dagelijkse verzorging van de huid. Creative Cosmetics is een 100% minerale make-up die een verzachtende en verzorgende werking heeft. Een product die daadwerkelijk de huid verbetert. De make-up is super makkelijk in gebruik, iedereen kan dit product zonder moeite en met mooi resultaat aanbrengen. Het “plamuureffect” wat je snel creëert met een vloeibare foundation is verleden tijd met deze poeder foundation. Je creëert een mooi zacht, egaal geheel zonder de poriën te verstoppen waardoor de huid vrij kan blijven ademen. De producten van Creative Cosmetics zijn puur natuur en dus erg geschikt voor een gevoelige huid. Voor de huidproblemen zoals eczeem, rosacea en acne kun je deze make-up perfect gebruiken! Wil jij weten welke producten bij jouw huid passen kom dan langs voor een gratis kleuradvies.

IK SKIN Perfection

Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, dat staat bij IK SKIN PERFECTION centraal. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en ontwikkelen we onze producten volgens het NO-label. Dit betekent dat we constant zoeken naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die combineren we met elkaar voor de beste resultaten, zonder huidonvriendelijke ingrediënten als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem.

Swiss color

Puur&Zuiver Kijkt altijd goed naar de ingrediënten van producten waar mee gewerkt wordt in  de salon en dat hebben we nu ook gedaan.
De permanente make-up behandelingen die ik ga geven in de salon worden uitsluitend met het merk Swiss color uitgevoerd. Dit merk komt uit Zwitserland en is van hoge kwaliteit. Het is een merk waar veel aandacht wordt besteed aan veiligheid en ondersteuning. Swiss Color wordt niet voor niets in 65 landen verkocht.
Ben jij op de hoogte wat voor soort pigmenten er worden gebruikt en weet jij wat deze pigmenten bevatten? En hoe goed laat jij je informeren over de producten die gebruikt worden tijdens een permanente make-up behandeling?
Swiss Color werkt met OS pigmenten (Organisch synthetische)

Het eerste merk die wereldwijd de nieuwste techniek voor organische synthetische  pigmenten uitvond. Wat houdt dit precies in?
– Compleet synthetische, organische pigmenten met de hoogste zuiverheid en vrij van ijzeroxides.
– Geen conserveringsmiddelen
– Geen allergieverwekkers
– Getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria
– Meest optimale pigment grootte (wordt niet opgenomen door het lichaam hierdoor)
– Zeer hoge pigment concentratie
– Fotostabiel (Absoluut geen paarse of rode wenkbrauwen)
De pigmenten van Swiss Color bevatten dus geen ijzeroxides.

 

Wat doen ijzeroxides eigenlijk precies?
IJzer oxide pigmenten vervagen zeer snel waardoor het rode pigment achter blijft en dit lang zichtbaar blijft in het gezicht. De beste vergelijking is misschien wel een fiets die altijd buiten staat die gaat na verloop van tijd roesten. Dit is eigenlijk wat er dan ook met de ijzeroxides in het pigment gebeurt. Als je een allergie voor nikkel hebt is het goed om te weten dat de pigmenten met ijzeroxides sporen van nikkel kunnen achterlaten in het lichaam.  De ijzeroxides kunnen zeer gevaarlijk zijn wanneer er een MRI scan moet worden uitgevoerd. Deze kunnen namelijk opgewarmd worden waardoor deze kunnen gaan snijden in de huid en voor lelijke wonden kunnen zorgen.
De laatste jaren komt het steeds meer naar voren dat ijzeroxides belastend zijn voor het lichaam en vervelende sporen kunnen achterlaten. Door de ontwikkelingen en patenten van Swiss Color is allergie uitgesloten en blijven alleen de voordelen over van ijzeroxidevrij werken.

Waarom kiezen voor de pigmenten van Swiss Color?
– Geen ijzeroxides, minerale pigmenten en geen kleurverandering
– Geen geurstoffen toegevoegd aan het pigment
– Fijner pigmentsoort
– Betere stabiliteit in de huid
– De huid neemt de pigmenten direct in de huid op
– Afname na lange periode gaat zeer geleidelijk en stabieler
– 80% tot 90% van de pigmentkleur blijft direct na plaatsing in de huid bij juiste plaatsing
– Veel makkelijker om in de huid te brengen dan anorganische pigmenten en direct zichtbaar resultaat.
– Minder nawerk
– De kleur covered op een zeer mooie manier en wordt na heling iets dieper- Veel minder pijn omdat er zeer zacht gewerkt kan worden.

 

Nazorg instructies:
– Raak de behandelde huid zo min mogelijk aan.( Was eerst je handen voordat je de huid verzorgt)
– Niet krabben aan de korstjes die ontstaan in het behandelde gebied. Hierdoor kun je ontstekingen en littekens veroorzaken en je trekt het pigment mee uit de huid.
– Dek de behandelde plek niet af met bevuilde kleding. Ook niet met pleisters of verband.
– Zorg dat je (bubbel)baden, zwembaden, sauna´s en stoombaden vermijdt. Deze bevatten een bron van bacteriën de kans is dus aanwezig dat de wond gaat ontsteken.
– Stel je behandelde huid niet bloot aan zon.
– Zorg dat je niet intensief sport de eerste dagen. Dit brengt je doorbloeding op gang de kans dat er bloedingen ontstaan is aanwezig.
– Het behandelde gebied dient droog te blijven totdat de wond volledig genezen is. (zodra alle korstjes verdwenen zijn)
– Niet intensief gaan sporten dit stimuleert je doorbloeding en kan bloedingen veroorzaken.

​Skin for Skin

Skin for Skin is een echt ‘Made in Holland’ supplement, bestaande uit een capsule met viscollageen en vitamine C. Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld, van alle eiwitten in ons lichaam bestaat 30 procent uit collageen. We zien het terug in het bindweefsel van onze huid, gewrichten en zelfs in onze organen. Bovendien behoudt collageen de stevigheid van onze huid. Tussen je twintigste en vijfentwintigste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen af. Geen goed nieuws voor je huid! Het is daarom belangrijk om je collageen niveau op peil te houden.

Voor een puur collageen product is het van belang dat collageen wordt gewonnen uit een natuurlijke bron zonder ongewenste toevoegingen zodat je een natuurlijke vorm van collageen binnenkrijgt. Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen omdat deze het meest overeenkomt met die van de mens.

Het Skin for Skin collageen wordt zonder toevoegingen geëxtraheerd uit verse vis en omgezet tot poeder om een krachtigere dosis te kunnen maken. Het product is een krachtig en natuurlijk voedingssupplement voor de versteviging van de huid en geeft een boost aan je haar en nagels. Skin for Skin wordt in een handige verpakking geleverd van 60 capsules. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, waarmee de enkele verpakking goed is voor twee maanden. Na twee maanden zijn de eerste resultaten ook goed zichtbaar. Voor meer informatie en voordelen kun je een kijkje nemen op www.skinforskin.nl.

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, PMU, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.

 

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over massages & harsen.

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over wimpers & wenkbrauwen.

Lees meer

Lees meer over pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over microdermabrasie.

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer