100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Microneedling

Ervaar de doeltreffendheid van een Dermapen4 Microneedling behandeling bij Puur & Zuiver!

Welkom bij Puur & Zuiver, dé bestemming voor huidverbeterende behandelingen. Ontdek de verbluffende resultaten van Dermapen4 microneedling, de nieuwste innovatie op het gebied van huidverjonging en -verbetering.

Wat is Dermapen4 Microneedling?

Dermapen4 microneedling is een geavanceerde behandeling waarbij microscopisch kleine kanaaltjes in de huid worden gecreëerd met behulp van de Dermapen4. Deze slimme pen, uitgerust met precieze vibrerende naaldjes, stimuleert effectief de natuurlijke herstelprocessen van jouw huid.

Waarom Dermapen4 bij Puur & Zuiver?

Ik geloof in effectieve schoonheidsbehandelingen en heb daarom voor Dermapen4 gekozen vanwege:

 • Verbeterde Precisie: Dermapen4 biedt nauwkeurige controle over de diepte en snelheid van de naaldjes, afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften.
 • Verhoogde Effectiviteit: Optimaliseert de opname van actieve ingrediënten voor een stralende huid.
 • Kortere Downtime: Minimaliseert hersteltijd, zodat je snel kunt genieten van een stralende huid.

De dermapen4 zorgt voor o.a;

 • Collageenboost voor een stevigere huid.
 • Vermindering van littekens door littekencollageen af te breken.
 • Poriënverfijning voor een zijdezachte huidtextuur.
 • Pigmentatiebehandeling voor een egale teint.
 • Lichaamsbehandelingen, zoals zwangerschapsstriemen en littekens.

Dermapen 4™ – Efficiënt en Modern: Dermapen 4™ levert efficiënte microneedling met een snelheid van 1.920 punctiekanalen per seconde, 104% sneller dan andere systemen. Eenvoudige aanpassingen van snelheid en diepte zorgen voor opmerkelijke resultaten en minimale hersteltijd.

Na een microneedling behandeling is het cruciaal om zorgvuldig bepaalde richtlijnen te volgen om het beste resultaat te bereiken. Hier zijn de aanbevelingen die je dient op te volgen:

 • Vermijd fysiek contact met de behandelde huid om overdracht van bacteriën te voorkomen. Vermijd krabben of wrijven.
 • Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling dien je geen huidverzorgingsproducten of make-up te gebruiken, aangezien dit het risico op een allergische reactie kan vergroten. Specifieke producten kunnen pas na overleg worden toegepast.
 • Na 24 uur kun je weer beginnen met het gebruik van je gebruikelijke huidverzorgingsproducten en/of make-up. Het is echter van essentieel belang om dagelijks een zonnebrandcrème te gebruiken om je huid te beschermen.
 • Reinig je gezicht gedurende de eerste 24 uur alleen met lauw water. Vermijd het gebruik van zeep of andere reinigingsproducten.
 • Onthoud dat sporten, fysieke inspanning, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24 uur vermeden moeten worden vanwege het risico op bacteriële infecties. Douchen is na minimaal 6 uur wel toegestaan, zolang het directe stromen van zeepwater over het gezicht wordt vermeden.
 • Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank, omdat je huid gevoelig is voor schadelijke UV-straling tijdens het herstelproces.
 • Zorg ervoor dat je gedurende 24 uur na de behandeling minimaal 2 liter water drinkt om je lichaam te hydrateren en het herstelproces te ondersteunen.

  Boek Nu Jouw Dermapen4 Sessie bij Puur & Zuiver! Klaar om jouw huid te laten stralen? Boek eenvoudig via het online boekingsysteem.

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, PMU, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over de huidscan observ520x

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over orthomoleculair advies.

Lees meer

Lees meer over pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over de Oxygeneo behandeling

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer