100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Massages

Massages zijn heerlijk. Ze geven je ontspanning en laden je weer helemaal op. Even je gedachten op nul en jezelf heerlijk laten verwennen met een ontspannende massage, wie wil dat nu niet? Puur&Zuiver is een professionele schoonheidssalon in Naaldwijk en kan jou heerlijke massages geven. Of je nu gewoon even heerlijk wilt genieten of je juist even alle stress eruit wil masseren na bijvoorbeeld een drukke week op je werk, bij Puur&Zuiver kun je terecht voor het masseren van verschillende lichaamsdelen. Bijvoorbeeld de gezichts-, nek- en decolleté massage. De behandeling duurt 20 minuten en zorgt ervoor dat je je helemaal opgefrist voelt. Liever wat stress eruit masseren? Dan is de rug, schouder en nekmassage wel iets voor jou. Deze behandeling duurt 30 minuten en zorgt ervoor dat je weer helemaal oplaadt.

Boek jouw massage

Wil jij een heerlijke massage van Puur&Zuiver? Boek nu zeer gemakkelijk online jouw afspraak via onderstaande knop en ik verwelkom je graag in mijn salon!

Harsbehandelingen

Harsen is een zeer effectieve manier om voor een relatief lange periode ongewenst haar tegen te gaan. In plaats van de haartjes af te scheren op het huidoppervlak, trek je de haartjes met haarwortel en al uit je huid. Met harsen zorg je er daarom voor dat de ongewenste haartjes veel langer wegblijven. Harsen staat ook wel bekend als waxen en is in het algemeen gevoeliger dan scheren. Wel is dit gevoel slechts enkele milliseconden. Een harsbehandeling bij Puur&Zuiver is erg effectief. Daarnaast zorgt harsen ervoor dat de haartjes in een zachte punt terug groeien in plaats van dat er stoppels ontstaan, zoals het geval is bij scheren.

Harsen bij Puur & Zuiver

Harsen is niet alleen voor je benen en bikinilijn. Je kunt alle lichaamsdelen ontharen door te harsen. Bij Puur&Zuiver kun je terecht voor het harsen van je wenkbrauwen, bovenlip, kin, benen, bikinilijn, rug en oksels. Bekijk alle behandelingen en bijbehorende prijzen op de prijslijst pagina. Harsbehandelingen zijn ook te combineren met andere behandelingen. Bijvoorbeeld het harsen van je onderbenen met een pedicurebehandeling.
Meerdere harsbehandelingen voor een optimaal resultaat

Voor een optimaal resultaat dat zo lang mogelijk zichtbaar blijft wordt aangeraden om, wanneer je start met harsen, meerdere behandelingen te doen. Dit komt omdat haar in drie ‘fases’ groeit. Als je de eerste fase uit je huid harst, zitten er ook nog haartjes in je huid die nog niet zijn doorgekomen. Daarom wordt in het begin drie behandelingen geadviseerd. Vervolgens kun je over een langere periode terugkomen om alles bij te werken. De lengte van deze periode is afhankelijk van hoe snel jouw haar groeit. Wanneer je wilt harsen bij Puur&Zuiver zullen we samen kijken naar wat voor jou het beste is. Ik ontvang je graag in mijn schoonheidssalon in Naaldwijk.

Boek jouw harsbehandeling

​Wil jij een mooie, gladde huid? Zonder stoppels en zonder scheerwondjes? Boek dan zeer gemakkelijk online je afspraak via onderstaande knop. Ik ontvang je graag in mijn salon.

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, PMU, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over massages & harsen.

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over wimpers & wenkbrauwen.

Lees meer

Lees meer over pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over microdermabrasie.

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer