100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Bio peeling

Ontdek onze innovatieve biopeeling, een natuurlijke behandeling die de perfecte balans vindt tussen kruiden, zeewier en algen. Deze revitaliserende peeling, aangebracht met een ontspannende masserende beweging, biedt directe voordelen voor jouw huid dankzij een rijke mix van vitamines, mineralen en aminozuren.

Wat maakt onze Bio Peeling uniek?

Onze exclusieve formule bevat maar liefst 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren die samenwerken om dode huidcellen te verwijderen en de huid te voorzien van een krachtige vitamineboost. De Bio Peeling stimuleert op natuurlijke wijze de regeneratie van de huid, waardoor deze zichzelf van binnenuit herstelt met zichtbare en prachtige resultaten. Het is een verkwikkende detox-behandeling, speciaal ontworpen om jouw huid te laten stralen.

Wat mag je verwachten van de Bio Peeling?

  • Verfijning van de poriënstructuur.
  • Een gladdere huidtextuur.
  • Vermindering van rimpeltjes en fijne lijntjes.
  • Verheldering van pigmentatie.
  • Verbetering van de acnegevoelige huid.
  • Opfrissing van een doffe, vale huid.
  • Kalmering van een onrustige huid.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en biedt de meest indrukwekkende resultaten bij regelmatige sessies. Ervaar natuurlijke verjonging met onze Biopeeling. Ontdek de voordelen van de biopeeling en boek nu voor een stralende huid.

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, PMU, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over de huidscan observ520x

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over orthomoleculair advies.

Lees meer

Lees meer over pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over de Oxygeneo behandeling

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer