100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) biedt voor veel mensen uitkomst als het gaat om beauty. Bijvoorbeeld wanneer je je wenkbrauwen geen mooie vorm vindt hebben. PMU is een methode waarbij je met micronaaldjes in de huid gaat en pigment inspuit. Het wordt daarom vaak vergeleken met tatoeëren, maar het is wel anders. De permanente make-up kan tot wel vijf jaar blijven zitten. Dit is afhankelijk van waar de PMU wordt gezet en op welk huidtype. In mijn schoonheidssalon in Naaldwijk kun je terecht voor permanente make-up voor je wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Met PMU geef je je gezicht meer uitstraling en volume. De behandeling is volledig veilig en nagenoeg pijnloos. Bekijk de prijslijst voor alle PMU behandelingen en bijbehorende prijzen.

Goedgekeurd door de GGD

In Nederland gelden er bepaalde wetten en regels betreft permanente make-up. Deze vallen onder dezelfde wet als die van tatoeëren en piercen. Tattoo- en piercingstudio’s, maar ook schoonheidssalon die PMU aanbrengen, moeten van de GGD een vergunning hebben gekregen om de behandeling te mogen uitvoeren. Deze GGD-vergunning wordt alleen verstrekt na een inspectie van de GGD. Puur & Zuiver heeft een GGD-vergunning en voldoet hiermee aan de wettelijke hygiëne-eisen op het gebied van permanente make-up. Via de overheidswebsite tattoeerenenpiercen.nl kun je alle schoonheidssalons vinden die aan deze eisen voldoen.

Boek jouw PMU afspraak

Is PMU iets voor jou? Of weet je het niet zeker en wil je eerst nog wat meer informatie? Bellen kan altijd! Ik vertel je graag meer over permanente make-up en hoe ik het voor jou kan toepassen. Boeken kan via de knop hieronder.

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, PMU, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over de huidscan observ520x

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over wimpers & wenkbrauwen.

Lees meer

Lees meer over pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over de Oxygeneo behandeling

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer