100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Pedicure Naaldwijk

Ben je op zoek naar een professionele pedicure in Naaldwijk? Bij Puur&Zuiver ben je aan het juiste adres. Mijn naam is Karine en ik ben gediplomeerd pedicure met inmiddels al meer dan zeven jaar ervaring met voeten. In mijn schoonheidssalon in Naaldwijk verzorg, verbeter en verhelp ik voeten met bepaalde klachten. Lange of korte behandelingen, er is voor ieder wat wils. De pedicurebehandelingen zijn goed te combineren met andere behandelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pedicure behandeling in combinatie met het harsen van de benen.
Je kunt voor verschillende behandelingen bij Puur&Zuiver terecht. Zo heb je de keuze uit drie standaard pedicure behandelingen van 30, 45 en 60 minuten en zijn deze indien gewenst eenvoudig te combineren met een gellak behandeling, zodat jij klachtenvrij en met mooi verzorgde nagels de salon verlaat. Je kunt ook kiezen voor een deelbehandeling. Dit is fijn wanneer het alleen noodzakelijk is om je teennagels te knippen of een likdoorn te verwijderen. Weet je niet zo goed voor welke pedicure behandeling je moet kiezen? Ik help je graag op weg!

Boek jouw pedicure bij Puur & Zuiver

Boek via onderstaande knop gemakkelijk online een afspraak in en ik zie je in mijn salon aan huis. Ik ontvang je graag!

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen, wimpers en wenkbrauwen, PMU, harsen en pedicure.

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over de huidscan observ520x

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over wimpers & wenkbrauwen.

Lees meer

Lees meer over pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over de Oxygeneo behandeling

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer