100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Pedicure & manicure Naaldwijk

Ben je op zoek naar een professionele pedicure en/of manicure in Naaldwijk? Bij Puur&Zuiver ben je aan het juiste adres. Mijn naam is Karine en ik ben gediplomeerd pedicure met inmiddels al meer dan vijf jaar ervaring met voeten en nagels. In mijn schoonheidssalon in Naaldwijk verzorgt, verbetert en verhelpt Karine voeten en handen met bepaalde klachten of gewoon ter ontspanning. Lange of korte behandelingen, er is voor ieder wat wils. De pedicurebehandelingen zijn ook goed te combineren met andere behandelingen. Bijvoorbeeld een pedicurebehandeling in combinatie met het harsen van de onderbenen.
De pedicure- en manicure behandelingen van Puur&Zuiver
Je kunt voor verschillende behandelingen bij Puur&Zuiver terecht. Zo heb je de keuze uit drie standaard pedicure behandeligen van 30, 45 en 60 minuten en zijn deze indien gewenst eenvoudig te combineren met een gellak behandeling, zodat jij klachtenvrij de salon verlaat én met mooie nagels. Je hebt ook de keuze uit losse deelbehandelingen voor de teennagels. De gellak is overigens zowel te gebruiken voor teennagels als voor nagels op je handen en net als dat er meerdere pedicurebehandelingen zijn, zijn er ook meerdere manicures. Zo is het aanbrengen van gellak, nagelriemolie en een verzorgende handcrème een zeer populaire behandeling. Al weet je niet welke pedicurebehandeling voor jou geschikt is geef ik je graag advies hierover.

Boek jouw pedicure of manicure behandeling bij Puur & Zuiver

Wil jij mooie handen en voeten die vrij zijn van klachten? Eventueel met mooie nagels? Boek dan zeer gemakkelijk online je afspraak via onderstaande knop en ik zie je in mijn salon aan huis. Ik ontvang je graag!

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, PMU, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over massages & harsen.

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over wimpers & wenkbrauwen.

Lees meer

Lees meer over manicure & pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over microdermabrasie.

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer