100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Gezichtsbehandelingen in Naaldwijk

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen in Naaldwijk? Karine Boers van Salon Puur & Zuiver is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en werkzaam in haar professionele schoonheidssalon in Naaldwijk. Karine heeft veel kennis opgedaan door het volgen (en afronden) van verschillende beauty opleidingen en cursussen en heeft daarnaast al meer dan vijf jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Dit zie je zeker terug in de vele gezichtsbehandelingen waaruit je bij Puur&Zuiver de keuze hebt. Lees hieronder meer over de gezichtsbehandelingen van Puur&Zuiver.

De gezichtsbehandelingen van Puur&Zuiver

Alle gezichtsbehandelingen bij Puur&Zuiver worden uitgevoerd met 100% natuurlijke producten van de beste merken. Alle behandelingen zijn dan ook huidverbeterend. Probeer bijvoorbeeld eens de reset treatment. Een heerlijke, ontspannende behandeling voor het gezicht waarmee je jezelf even helemaal ‘oplaadt’. Maar naast ontspanning kun je ook klachten verhelpen. Bijvoorbeeld acné met de acné peeling pumpkin kuur. Bekijk alle gezichtsbehandelingen en bijbehorende prijzen op de prijslijst.

Boek je afspraak

”Wil jij een heerlijke, ontspannen gezichtsbehandeling? Boek dan gemakkelijk online je afspraak en ik ontvang je graag in mijn salon!”
​- Karine Boers –

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, PMU, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over de huidscan observ520x

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over orthomoleculair advies.

Lees meer

Lees meer over pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over de Oxygeneo behandeling

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer