100% natuurlijke producten
Huidverbeterend
Breed assortiment
Persoonlijk advies

Coagulatie bij Puur & Zuiver

Het coagulatie apparaat is een apparaat voor het behandelen van oneffenheden in het gezicht of op het lichaam. U kunt hierbij denken aan steelwratjes, bloedblaasjes, spider naevi, rode haarvaatjes (puntjes) en pigmentatie. Coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie die een warmte effect veroorzaken. Tijdens de behandeling wordt er met een steriel dun naaldje gewerkt om bijvoorbeeld rode adertjes te verwijderen. Door opwarming van het naaldje stollen de eiwitten en verdwijnt het adertje.

Waar moet je op letten na een coagulatie behandeling

  1. Op de dag van de behandeling ziet de huid rood en voelt hij een beetje warm aan. Er vormen kleine korstjes op het behandelde gebied deze laten vanzelf los. Zorg dat deze korstjes minimaal 5 dagen droog blijven. Voorkom dat je eraan gaat krabben.
  2. Bescherm de behandelde plek met een spf30 gedurende twee weken nadat de korstjes eraf zijn gevallen. Het is verstandig de plek 2 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht. i.v.m. de kans op pigmentatieafwijkingen.
  3. Hoe droger je de behandelde plekjes houdt hoe mooier de genezing zal zijn.
  4. Voor een optimaal resultaat kunt u de behandeling na 4 weken herhalen.

Boek jouw coagulatie behandeling bij Puur & Zuiver

Wil jij je oneffenheden in het gezicht of lichaam laten verwijderen? Boek dan zeer gemakkelijk online je afspraak via onderstaande knop en ik zie je in mijn salon aan huis. Ik ontvang je graag!

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Puur & Zuiver

Puur & Zuiver is een schoonheidssalon in Naaldwijk waar je terecht kan voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Voor zowel grote als kleine behandelingen en voor zowel ontspanning als noodzaak. De schoonheidsbehandelingen van Puur&Zuiver lopen uiteen. Je kan bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, PMU, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen, manicure en pedicure.

Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Lees meer

Lees meer over PMU.

Lees meer

Lees meer over de huidscan observ520x

Lees meer

Lees meer over biopeeling.

Lees meer

Lees meer over orthomoleculair advies.

Lees meer

Lees meer over pedicure.

Lees meer

Lees meer over microneedling.

Lees meer

Lees meer over de Oxygeneo behandeling

Lees meer

Lees meer over coagulatie.

Lees meer